Halott a forintpiac

Semmi nem történik a bankközi forintpiacon, nyitás óta csak bemondott árak vannak, kötés nem volt. A magyar deviza tegnap a sáv erős oldalán 12,25 százalékon zárt, ma nyitáskor 12,30 százalékon volt, ez 242,00/30 forintos euróárfolyam. a piacra egyelőre nem hat, hogy az euró 16 havi csúcson jár a dollárral szemben, illetve ennek lehetséges hatását kioltja a fizetési mérleg adat.
Molnár Csaba, 2002. június 4. kedd, 09:28

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK