Az Intel papírja hajszálnyi gyengülést produkált New Yorkban, az AMD azonban növekedni tudott, a JP Morgan ugyanis a vártnál magasabb ázsiai forgalomra hivatkozva megemelte besorolását. A félvezetőipar mellett jól szerepeltek a biotechnológiai, hálózati és internet-részvények, miközben az olajipar, a szoftverszektor és a bankok papírjai a vesztesek táborát gyarapították. A légiszektor részvényei ugyanakkor a nyertes oldalt erősítették, a szeptemberi forgalmi mutatók mutatósra sikerültek. A blue chipek közül a Caterpillar nyújtotta a legjobb teljesítményt, miután a CSFB elemzője úgy vélekedett, hogy a cég elnyerhet egy 1 400 megawattos iraki erőműre szóló amerikai állami megbízást. A piac azonban visszafogott volt, a munkanélküli ellátásért jelentkezők számának alakulásáról szóló tegnapi adatok után ma kerül napvilágra a jóval nagyobb súllyal bíró szeptemberi munkapiaci beszámoló.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!