Halvány forintgyengülés az ünnepen

Korrigál kissé a forint a pénteki erősödést követően.
NAPI, 2013. március 15. péntek, 09:18
Fotó: Napi.hu

Az eurót délelőtt negyed tíz tájban 304,20 forinton jegyezték, csütörtök este 303,63 forint volt az árfolyam a délelőtti, napi csúcsot jelentő 306 forint feletti jegyzések után. Devizakereskedők szerint kedvező a nemzetközi hangulat, és ez segített megállítani a forint gyengülését.

Péntek délelőtt a svájci frank 247 forintot ért, este 246,76 forintot. Az amerikai dollár árfolyama 233,50 forinton állt, ugyanott, ahol csütörtök este.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK