Halvány kezdet Budapesten

Kissé határozatlanul indult a kereskedés Budapesten, a BUX hajszálnyival csökkenve 23 203 ponton rajtolt.
NAPI, 2010. november 8. hétfő, 09:13
Fotó:

A vezető papírok közül a Telekom hátránya volt a legszámottevőbb, fél százalékkal 592 forintra esett vissza.


Az OTP 0,4 százalékkal 5775 forintra rontott, emelkedett ellenben a sikeres pakisztáni találatot, illetve kurdisztáni kút-tesztet bejelentő Mol. A hazai olajtársaság papírjai 0,7 százalékkal 20 590 forintra javítottak.


Stagnált viszont 46 800 forinton a Richter.


A nyitószakaszban a élénkebb forgalomban debütáltak a piacon a CIG papírok, amelyekre a 938 forintos nominális bevezetési árnál alacsonyabban, 900 forinton születtek az első kötések.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK