Az euró 235,15/25 forinton kezdte a kereskedést, vagyis a magyar fizetőeszköz a sávközéptől számított 14,8 százalékon startolt. Külföldi szereplők forinteladásai következtében szerény mértékben 235,45/55-ig erősödött az euró, a forint ezzel 14,7 százalékig gyengült - tájékoztatott az ING Bank üzletkötője. A szakember szerint a nap végére újra erősödhet a hazai fizetőeszköz, vagyis az euró jegyzése legfeljebb 20 fillérrel csúszhat lejjebb. A dollár jegyzése nem mozdul, a zöldhasú egysége 229,40/60 forinton áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!