Hamar elfogyott Budapest ereje

A reggeli lendület máris elfogyott, a BUX fél 11 utánra a pénteki zárószintje alá süllyedt, 0,1 százalékos veszteséggel 26 302 pontnál állt.
Napi.hu, 2016. július 4. hétfő, 10:36
Fotó: Reuters

A vezető papírok közül csak a Richter állt nyereségben, a papírok 0,2 százalékkal jártak a pénteki zárószint felett, 5679 forintnál. A Mol a pénteki szinten stagnált 16 605 forintnál. A Magyar Telekom 0,5 százalékkal esett, részvényei 437 forintot értek, az OTP pedig hajszállal állt a pénteki szint alatt 6310 forintnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK