Hamar eltűnt a derű Amerikában

Magasabban nyitottak az amerikai tőzsdeindexek pénteken a csütörtöki zárószinteknél, ám hamarosan gyengülésbe váltottak.
NAPI Online, 2009. február 13. péntek, 15:45
Fotó:

A piacok hangulatát nagyban befolyásolja, hogy a kongresszus pénteken szavaz a közel 800 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomagról. A bankszektor részvényei gyengülnek, a Wells Fargo 5 százalék fölött esett. Az eladási hajlamot táplálja, hogy a brit Lloyds bankcsoport vártnál nagyobb veszteséget jelentett.A nyitás után negyed órával a Dow Jones 0,7, a Nasdaq 0,6, az S&P 500 pedig ugancsak 0,6 százalékkal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK