Hamar esésbe váltott Budapest - lejtőn a Mol

A pozitív nyitást követő emelkedés csak átmenetinek bizonyult a BÉT-en, a kereskedés első fél órájának végén a BUX 0,2 százalékos veszteséggel 26 422 ponton állt.
NAPI Online, 2007. november 13. kedd, 09:35
Fotó:

A mutatót gyakorlatilag csak a holnapi gyorsjelentés előtt 1,1 százalékkal 25 510 forintra gyengülő Mol húzta le, miközben a negyedéves számaival szintén előrukkoló OTP 0,3 százalékkal 8990, a Telekom 0,2 százalékkal 938 forintra erősödött. A Richter hajszálnyi mínusszal 36 395 forinton forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK