A társaság, mint Tibor Dávid elnök-vezérigazgató a BÉT-en tartott sajtótájékoztatón elmondta, az 1997-ben garázscégként alakult vállalat részvényeinek 98 százalékát társával Ács Balázs alelnökkel együtt birtokolják. A cég hő- és vízszigetelő anyagok gyártásával és értékesítésével foglalkozik ls a régió 13 országában van jelen.

Tavaly 85 millió eurós árbevételt ért el, az adózott eredménye pedig 160 millió eurót tett ki. A 640 embert foglalkoztató sárszentmihályi cégcsoport jegyzett tőkéje 1 milliárd, saját tőkéje 5 milliárd forint.

A mostani alapvetően technikai bevezetést fél éven belül követheti egy több milliárd forintos tőkebevonás, amelyet tanácsadóként a Concorde Zrt. készít elő. Ebben a tulajdonosok magyar magánbefektetőkre is számítanak és remélik, hogy egy-két éven belül a BÉT leglikvidebb részvényei közé tartoznak majd a 100 forint névértékű Masterplast papírok

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!