Így Gyuris Dániel vezérigazgató, belső igazgatósági tag, Harmati László vezérigazgató-helyettes, belső igazgatósági tag, Siklós Jenő vezérigazgató-helyettes egyaránt 16 ezer, Karvalits Ferenc külső igazgatósági tag, az igazgatóság elnöke 13 334, Dr. Szedlacskó Zoltán külső igazgatósági tag és Dr. Czok Gyula felügyelő bizottsági tag 8-8 ezer darab FHB-részvénnyel rendelkezik.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!