A feltörekvő piaci devizákra nehezedő eladói nyomás továbbra is az amerikai hozamemelkedéssel magyarázható - mondta Geszti Pál, az ING devizakereskedője. A szakember hozzátette, hogy a következő napokban-hetekben a szokásosnál is nagyobb figyelmet kapnak majd az amerikai makroadatok, most erre figyel a pénzügyi világ. A dollár ugyancsak erősödött mind az euróhoz, mind a forinthoz képest, egy zöldhasúért 192 forintot kellett adni, szemben a tegnap késő délutáni 190 forintos szinttel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!