Három csík, 15 százalék

Idén a gyenge gazdasági környezet ellenére a profit 15 százalékos bővülésére számít az Adidas menedzsmentje, ráadásul a növekedés üteme vélhetőleg középtávon (3-5 év) is tarható lesz - nyilatkozta Herbert Hainer vezérigazgató a Reutersnak.
NAPI Online, 2003. március 11. kedd, 09:35
Fotó:

A csendes bajor faluban, Herzogenaurachban működő sportszergyártó tavaly tíz százalékos eredményjavulást könyvelhetett el, a világpiacon 11-12 százalékos részesedéssel rendelkező cég profitja 2002-ben megközelítette a 230 millió eurót.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK