Hároméves csúcson a Dow

Erősödéssel nyugtázták a pénteki kereskedést a tengerentúli tőzsdeindexek.
NAPI, 2011. április 30. szombat, 14:10
Fotó:

Emelkedéssel zártak a New York-i piacok a pénteki kereskedésben: a Dow 0,4 százalékos emelkedés után 12810 ponton fejezte be a napot, a Nasdaq minimális, 0,04 százalékos pluszt követően 2874 ponton zárt, míg az S&P 500 0,2 százalékos erősödéssel, 1363 ponton fejezte be a hetet. A Dow egyébként a hét folyamán 2,4, míg a hónap során 4 százalékot erősödött, amivel közel hároméves csúcsára emelkedett. A fő hajtóerőt az indexnek a Caterpillar vártnál jobb gyorsjelentése adta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK