Reggel 303 forint felett nyitott az euró, amely a délelőtti kereskedésben egészen 301,6 forintig süllyed, majd némi korrekció után 302,7 forinton állapodott meg a kurzus. A forint az elmúlt héten gyakorlatilag stagnált az eurót tartósan 304 forint körül jegyzeték, a mostani erősödéről még nem tudni, hogy mennyire lesz tartós, vagy épp esetleg egy újabb gyengülés előtti átmeneti mozgás.

A dollárt 235,8 forinton, a svájci frankot pedig 249,25 forinton jegyzeték, ami szintén a három héttel korábbi árfolyamnak felel meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!