Hárommilliárdos megrendelést kapott a Pannonplast

A Pannonplast csoport meghatározó csomagolóipari tagvállalata, a Pannunion Kft. megközelítőleg 3 milliárd forint értékű megrendelést kapott egy vezető nemzetközi tejipari társaságtól - adta hírül a társaság.
NAPI Online, 2005. május 9. hétfő, 09:31
Fotó:

A szállításokból 2005. második felében már várhatóan közel 400 millió forint árbevétel realizálódik. A megállapodás 2009-ig szól, ami 2008-ig évi 600-1000 millió forint többlet árbevételt jelent a társaságnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK