A mezőgazdasági és általános gépgyártó üzletág visszaesését csak kismértékben ellensúlyozta az autóipari és precíziós megmunkálási üzletág növekménye - derül ki az időközi beszámolóból. A társaság így üzemi szinten 124 millió forintos eredmény mellett 88 millió forintos nyereséggel zárta az első negyedévet, ami 77 százalékkal marad el a bázisidőszak értékétől.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!