A mai aukción az elfogadott hozamok 8,70 és 9,03 százalék között alakultak. A 9,00 százalékos átlaghozam 32 bázisponttal múlta alul a két héttel ezelőtti árverésen feljegyzettet, míg a tegnapi másodpiaci benchmarktól 11 bázisponttal maradt el. A felkínált, 35 milliárd forintnyi mennyiség teljes egészében elkelt, összesen 114,9 milliárd forint értékben érkeztek ajánlatok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!