A cég árbevétele az első negyedévben 279,2 millió dollárt tett ki, míg az előző év azonos időszakában 187,4 millió dollár volt, megalapozva az idei teljes pénzügyi évre prognosztizált 1,2 milliárd dollárt a GAAP szerinti adatok alapján.

Bill Wagnert, a LogMeIn elnök-vezérigazgatója szerint a cég rendkívül jól indította a 2018-as évet, a várakozásokon felül teljesített. Ez nem csak az idei, de a hosszú távú stratégiára nézve is pozitív.

Ennek megfelelően 2018 második negyedévében 303-305 millió dollár árbevételt, és (nem GAAP szerint) 66-67 millió dollár nettó eredményt, míg 2018 egészében 1,208-1,223 milliárd dollár közötti árbevételt és (nem GAAP szerint) 276-282 millió dollár nettó eredményt prognosztizálnak.

A világszerte 18 irodával rendelkező LogMeInt magyar szakember alapította 1998-ban Budapesten, központja jelenleg Bostonban van. A távelérési, távfelügyeleti és távtámogatási megoldásokkal foglalkozó IT nagyvállalat olyan partnereket szolgál ki a globális piacon, mint a HP, a Microsoft, a Walmart, a GE és a KFC. Magyarországon a cég 350, döntő többségében informatikus szakembert foglalkoztat, világszerte több mint háromezer alkalmazottja van.

A kép forrása: Shutterstock.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!