Hasít a tőzsdén Mészáros Lőrinc új cége

A pénteki 57 forintos záróárfolyam után hétfő reggel 68 forinton nyitott a Konzum Nyrt. - írja a 444.hu.
Szabó Zsuzsanna, 2017. február 27. hétfő, 09:56
Fotó: Napi.hu

A kettő között annyi történt, hogy pénteken bejelentették Mészáros Lőrinc húsz százalékos részvénycsomagot vett (egy ismeretlen befektetőket rejtő befektetési cég pedig még 22 százalékot) - hívja fel a figyelmet a 444.hu.

A Konzumról már korábban azt pletykálták, hogy Mészáros és Tiborcz közelébe került, hiszen már hónapok óta az igazgatóságban ülnek az embereik. A cég gigantikus, harmincmilliárdos hitelkeretet kapott az Eximbanktól, és megvette Leisztinger Tamástól a Hunguest Hotels szállodáinak többségét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK