Hat a pénzpumpa Budapesten

Emelkedéssel nyitottak a vezető részvények Budapesten a Fed döntés másnapján.
NAPI, 2010. november 4. csütörtök, 09:09
Fotó:

A BUX index röviddel a nyitás után egyszázalékos emelkedést mutat, s 23332 ponton jár. Folytatódik a Magyar Telekom hegymenete, a várakozásoknál kedvezőbb negyedéves jelentést követően már 608 forinton jár a papír jegyzése, ez 1,8 százalékos plusz, ez fontos szint, a múlt heti nagy esés előtt innen fordult árfolyama lefelé. A Mol is talpra állt az olajrészvényt 20 515 forinton veszik 200 forinttal magasabban, az OTP 100 forintos pluszban 5860 forinton, a Richter 46 725 forinton stagnál. Pattant az Egis is a tegnapi pofon után, 22 150 forint, ami másfél százalékos emelkedést jelent. A Pannergy 9 forinttal drágult 1010 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK