Részvényajánlások javításának, illetve a bank és a távközlési szektor erős teljesítményének köszönhetően csúcsokra hágtak az európai tőzsdeindexek. Az FTSEurofirst–300 0,5 százalékkal, 1605,62 pontra ugrott, amit 2000. december óta nem ért el, a frankfurti Dax 2000. márciusi szintjét nyaldossa, míg a párizsi CAC–40 2000 novembere óta nem látott magasságokra hágott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!