Nyoma sincs már a vezető részvények reggeli tündöklésének. A nyitás után 5,5 százalékos pluszig felszaladó Mol például már 1,8 százalékos mínuszban forog, és messze távolodott az ezer forintos szinttől a Telekom is. Gyengült az OTP is, a Richter papírokhoz pedig már tegnapi áruknál 3 százalékkal olcsóbban hozzá lehet jutni, és az Egis árfolyama is a piros tartományba csúszott vissza. Örülhetnek viszont a Fotex tulajdonosok, papírjaik 3 százalékkal drágultak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!