A mai BUX-nyitás 1,61 százalékkal van a pénteki 24604 pontos zárás alatt. Azok a papírok, amelyekre volt ma kötés, mind mínuszban állnak. A vezető részvények közül a Mol bukott a legnagyobbat, az olajpapír 25 ezer forinton forog, ami 600 forintos, azaz 2,34 százalékos áresést jelent. Az OTP 7850 forintos ára 1,88 százalékos mínusznak felel meg, az MTelekom eddig tartja magát, a 939 forintos érték mindössze 0,21 százalékos csökkenés.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!