A brókercég ugyanakkor fölhívja rá a figyelmet, hogy az információt egyelőre alapos fenntartásokkal kell kezelni. A lap szerint az OMV nem zárta ki egy esetleges ellenséges felvásárlás lehetőségét, miután a Mol visszautasította az együttműködést. A Mol részvény a mai délelőttön erősödött, jegyzése kevéssel 11 előtt 0,9 százalékos pluszban, 27 950 forinton állt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!