Hatályos a Csepel orosz szerződése

A Csepel Holding Nyrt. 99,96 százalékos tulajdonában lévő Excel Csepel Kft. szerződést kötött a OAO „SASTA” (Oroszország) Szerszámgépgyárral automatikus gyártórendszer szállítására - közölte a társaság a BÉT-honlapján hétfőn.
NAPI, 2010. november 22. hétfő, 13:39
Fotó:

A szerződés értéke: 3 580 000 euró A szerződés a EXIMBANK Magyar Export-Import Bank Zrt. és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB)
támogatásával és finanszírozásával jött létre. Az EXIMBANK és a MEHIB 2010.november 19.-ei jóváhagyásával a szerződés hatályba lépett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK