Határozat a Buda Faktor Rt.-vel szemben

A PSZÁF felhívja a társaságot, hogy a felügyelet részére teljesítendő adatszolgáltatási, jelentési, valamint tálékoztatási kötelezettségét mindenkor pontosan, határidőben, a jogszabályoknak megfelelően teljesítse - áll a Magyar Tőkepiac mai számában.
Kovács Balázs, 2006. április 3. hétfő, 08:16
Fotó:

Emellett a felügyelet rendkívüli adatszolgáltatásként a jelenleg hatályos szervezeti és működési szabályzat, valamint a 2005. évben megtartott igazgatósági ülések jegyzőkönyvének beküldését írja elő a társaság számára, továbbá tájékoztatást arról, hogy kiszervezte-e valamely tevékenységét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK