Határozatképtelen a CIG közgyűlése

A részvényesek mindössze 42,6 százaléka jelent meg a CIG Pannónia Biztosító ma reggeli éves közgyűlésén,így az határozatképtelennek bizonyult. Erre a társaság hatéves történetében még nem volt példa. A megismételt közgyűlésre április 29-én kedden kerül sor.
Korányi G. Tamás, 2014. április 18. péntek, 10:17
Fotó: Napi.hu

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Blama, 2014.04.18 12:26

Az elégedettség jele ez...

Nincs semmi érdekes, nem jöttek el a részvényesek.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html