Határozatképtelen a Phylaxia-közgyűlés

Hamarosan kezdődik a megismételt összejövetel.
NAPI Online, 2008. február 25. hétfő, 10:35
Fotó:

Első nekifutásra határozatképtelennek bizonyult a Phylaxia rendkívüli közgyűlése, ahol az igazgatóság újabb, 15 milliárd forintos tőkeemelésre kért felhatalmazást és szavaznak majd a testület tagjait ösztönző menedzsment-opciós programról, valamint az új it- és fb-tagokról is. A részvényesi összejövetelen 37 millió részvény tulajdonosa jelent meg, a megismételt közgyűlés 11 órától kezdődik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK