A Mol és az OTP volt a húzópapír, az Oroszországban tovább terjeszkedő olajtársaság 2,8 százalékkal értékelődött föl, a Mol papírok 20 150 forinton forogtak. Az OTP délután 7000 forint fölé drágult, a bankrészvényekkel kettőkor 2,3 százalékos pluszban, 7016 forinton kereskedtek. Nem változott jelentősen a Magyar Telekom és a Richter jegyzése, előbbi 0,2 százalékkal 888 forintra drágult, utóbbi 46 895 forinton stagnált.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!