A Dow Jones 0,06 százalékos emelkedéssel 11 ezer 584,54 ponton, a S&P--500 0,08 százalékos csökkenéssel 1324,66 ponton zárt, míg a Nasdaq egytized százalékkal 2344,99 pontra emelkedett. A Dow esetében ez a minimális növekedés is elég volt ahhoz, hogy új 6 éves csúcson zárjon. New York most kivár, miután a múlt heti, vártnál gyengébb foglalkoztatási adatok szakértők szerint lehetőséget teremtettek arra, hogy a FED megszakítsa közel két éve tartó kamatemelési ciklusát. Az elemzői konszenzus ugyanakkor az, hogy holnap még 25 bázisponttal 5,0 százalékra emelik az irányadó amerikai rátát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!