Hatezer pont alá esett a DAX!

A német DAX index 6000 pont alá esett az elmúlt percekben az amerikai tőzsdék fokozódó zuhanása miatt.
NAPI, 2011. augusztus 8. hétfő, 16:54
Fotó:

A frankfurti index 5965 pontra esett, ezzel már 4,3 százalékos mínusznál tart. A DAX egy hónappal ezelőtt még 7500 ponton állt, augusztus első napjaiban valamivel 7100 fölötti szintről kezdődött a még most is tartó mélyrepülés. Ezzel a világ egyik legstabilabb gazdaságának részvényindexe egy hónap alatt 20 százalékot esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2011.08.08 17:33

Közeleg a vég azaz hamarosan érdemes lesz veszegetni valamit...hisz annál meg már csak jobb lehet féláron meg negyedáron van most a bankszektor, mindenki menekül tőle mint a pestistől... pár év múlva meg rájön a világ, hogy bankokra meg szükség van és ráadásul még nyereségesek is szóval hosszutávra jó persze nem ma vagyunk az alján...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html