Hathetes csúcson a Nikkei

Az exportőrök és a Japan Tobacco vitték a prímet.
Molnár Csaba, 2006. december 7. csütörtök, 08:43
Fotó:

A tokiói index 0,62 százalékos erősödéssel hathetes csúcson fejezte be a napot, értéke záráskor 16 473,36 pont volt, a Topix 0,47 százalékkal vastagodott. Az erősödésben - a futures piacok támogatása mellett - meghatározó szerepet játszott a Japan Tobacco, a világ harmadik legnagyobb dohány-csoportjának papírja 4,8 százalékkal erősödött. Az exportőrök is hozzátették a magukét, a Canon 3,1, a Nikon 1,8 százalékkal izmosodott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK