A friss információk szerint az augusztus 31-i összehangolt akció során a Deutsche Telekom székházán kívül nyolc vezető állású személy (köztük Obermann) magánlakását kutatták át az Egyesült Államok értékpapír-felügyelete (SEC) és igazságügyi minisztériuma felkérése alapján az ügyészség munkatársai. A vizsgálat a Magyar Telekom és annak leányvállalatai öt évvel ezelőtti vesztegetési ügyében folyik, amelyben a gyanú alapján hivatalnokok kaptak kenőpénzt a kedvező szabályozási környezet kialakításáért, illetve mobilszolgáltatási tenderek előnyös elbírálásáért. Akkoriban Obermann a T-Mobile International élén dolgozott, így ő felelt a kelet-európai leányokért is.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!