Helyben jár a forint

Nem változtak érdemben az árfolyamok a hétfő esti szintekhez képest.
NAPI, 2013. április 16. kedd, 09:24
Fotó: Napi.hu

Az euró forintjegyzése délelőtt negyed 10 tájban 294,50 környékén járt, vagyis nagyjából ugyanott, mint az előző nap végén. A 225,20 forint alatt járó dollár- és 242,35-nél forgó svájcifrank-kurzus néhány tíz filléres csökkenéssel alakult ki, de az 1,3080-as EUR/USD keresztárfolyam sem tér el érdemben a hétfő délutáni szintektől. Igaz, időközben megfordult 1,3030 környékén is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK