A pénzügyminiszter arra is kíváncsi volt, fenyeget-e üzemanyaghiány - tudta meg a Napi Online - , amire a szakma képviselői nemmel válaszoltak. Hernádi Zsolt szerint a jelenlegi drágulás mögött - amelynek keretében szerdán a Mol újabb 6 forinttal emeli az árakat - az áll, hogy sok világpiaci tendencia másképp alakult, mint várták: a közel-keleti–iraki válság nem rendeződött, a megnövekedett kereslettel nem tart lépést a kínálat. A Mol vezetője szerint a 2000-ben 249 forintos benzinár ma 300 forintosnak felelne meg – ez azonban nem jelenti azt, hogy most ennyi lesz az ár - hangsúlyozta többször is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!