Hét év börtön bennfentes kereskedelemért

A Morgan Stanley egy volt bankárát 7 év börtönre ítélték Hongkongban bennfentes kereskedelem miatt - számolt be a Bloomberg.
Heisz Máté, 2009. szeptember 18. péntek, 09:34
Fotó:

Du Junt, a Morgan Stanley korábbi ügyvezetőjét 7 év börtönbüntetésre ítélték a múlt héten, miután egy hongkongi bíróság bűnösnek találta kilenc rendbeli bennfentes kereskedés vádjában. Jun még 2007-ben bennfentes információk alapján adott tőzsdei tanácsokat feleségének.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK