Hétfői összefoglaló

Hétfőn délután emelkedést mutatnak a nagy tőzsdék indexei. Leginkább a technológiai börzék indexei emelkednek, a Nasdaq 3,55, a techMark 3,7 százalékos emelkedést mutat pénteki zárásához képest. A Dax 1,13, az FTSE 100-as indexe pedig 0,36 százalékos emelkedést mutat, miközben a DJIA 0,81 százalékkal áll az előző zárás fölött. Az euró 0,8871 dollárt ér.
Máté Dániel, 2001. április 30. hétfő, 17:16
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK