Tegnap Utassy László, az OTP Bank Rt. igazgatósági (it) tagja darabonként 4 300 forintos egységáron ötezer, Lenk Géza, szintén it-tag 4 256-os kurzuson ötvenezer, Kovács Antal felügyelő bizottsági (fb) tag pedig 4 250-es árfolyamon tízezer OTP-részvényt értékesített. Az érintettek a tranzakciókkal rendre 21,5, 212,8, illetve 42,5 millió forint bevételre tettek szert, míg múlt pénteken, az OTP Bank Rt. vezérigazgató-helyettese, Wolf László 31 ezer bankpapírt adott el, 130 millióért. Utassy László egyébként szintén múlt pénteken az opciós program keretében harmincezer OTP-részvényt hívott le.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!