A Nafta Polska korábban azt mondta, hogy már a héten döntenek a Rotch ajánlatáról, az igazgatótanács azonban a hét végén még egyszer összeül. Lengyel lapértesülések szerint a Rotch vezette korzorcium 250 millió dollárt fizet a második legnagyobb lengyel olajfeldolgozónak számító Rafineria Gdanskáért, amely a lengyel üzemanyagpiac 20 százalékát felügyeli. A Puls Biznesu című lengyel napilap úgy tudja továbbá, hogy a Rotch ígéretet tett további 750 millió dollár fejlesztésre, amelyre a Deutsche Bank vállalt garanciát. A gdanski olajfinomítóra a Mol is tett ajánlatot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!