Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken veszteséggel zártak az amerikai tőzsdék, a DJIA-30 index New Yorkban 0,57 százalékkal, az S&P-500 index 0,72 százalékkal, a Nasdaq Composite index pedig 0,87 százalékkal csökkent - írja az MTI.

Az indexek az elmúlt hetet is veszteséggel zárták. A DJIA 1 százalékossal, az S&P és a Nasdaq pedig 1,5 százalékossal. Az év eleje óta a DJIA index 1,3 százalékos, a másik két index 1 százalékos nyereségre tett szert. Tavaly a DJIA index 7 százalékkal, az S&P index 16 százalékkal, a Nasdaq Composite pedig 43 százalékkal erősödött.

A dollár az elmúlt évben gyengült, a főbb devizák kosarával szemben kalkulált dollár-index 6,7 százalékkal csökkent. Az év eleje óta viszont a dollár-index 1 százalékkal erősödött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!