Így többek közt nem kereskednek majd a budapesti, a varsói, a prágai, a frankfurti, a londoni, a ausztrál, a hongkongi, a milánói és a párizsi bürzén sem.

Az USA viszont nyitva lesz, ott délután négykor egy előrejelző indikátor is napvilágot lát, a márciusi értékre a piaci konszenzus 0,7 százalék, a februári 0,5 százalék után. Emellett magyar idő szerint reggel ötkor és hétkor japán kiskeradatokat is publikálnak majd.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!