A legfeljebb 400 ezer darab részvényt 2750 forintos áron hozzák forgalomba.

A jegyzési időszak minimum 3, legfeljebb 5 munkanap - azaz július 13-tól július 17-ig tart -, a forgalmazó, Erste Befektetési Zrt. nyitvatartása szerint, azzal, hogy a jegyzési időszak utolsó napján délután fél ötig lehet a jegyzési ívet leadni. Amennyiben a jegyzés a teljes felajánlott mennyiséget korábban eléri, illetve meghaladja, úgy a meghirdetett jegyzési időszak 3 nap után, július 15-én délután lezárható.

A jegyzés egyik alapfeltétele, hogy a magánbefektetőknek a forgalmazónál vezetett értékpapírszámlával és ügyfélszámlával kell rendelkezniük. A kitöltött és aláírt jegyzési íveket a forgalmazó székhelyén kell személyesen leadni, illetve a társaság internetes oldalára (www.erstebroker.hu) benyújtani.

A magánbefektetők a lejegyezni kívánt részvények ellenértékét készpénzben fizethetik meg, illetve elektronikusan egy elkülönített letéti számlán tárolhatják a jegyzési időszak zárásáig.

A magasabb közkézhányad elérése érdekében - a magánbefektetők érdekeit is szem előtt tartva - az RFV részvények allokációjára a kártyaleosztás elve alapján kerül sor. E szerint minden érvényes jegyzéssel rendelkező magánszemély és intézmény minden körben egy-egy darab új részvényhez juthat. Abban a leosztási körben, amelyben már nem jutna valamennyi jegyzőnek újabb részvény, a fennmaradó papírokat véletlenszerűen osztják szét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!