Az európai közös pénzért 284,43 forintot kértek a csütörtök délutáni 284,21 forint után, a dollárt 216,57 forinton jegyezték 1,3138 dolláros euróárfolyam mellett, míg a svájci frank 236,85 forintot ért negyed 11 körül.

Ami a devizapiacra hatással lehet, az a délután megjelenő áprilisi amerikai átfogó munkaerőpiaci adatot. Elemzők arra számítanak, hogy 168 ezer új munkahely jött létre a mezőgazdasági ágazaton kívül, miközben a munkanélküliségi ráta 8,2 százalék volt, megegyezett a márciusival.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!