Hezitálva nyitott Amerika

A vártnál valamivel jobb lakáspiaci adatok után enyhe mínuszban állnak nyitás után nem sokkal a vezető amerikai részvényindexek.
NAPI, 2010. szeptember 28. kedd, 15:39
Fotó:

A Dow Jones Ipari Átlag gyakorlatilag hétfői záróértéke körül ingadozik néhány ponttal, az S&P 500-as index fél százalékos csökkenés után 1143 ponton jár. A Nasdaq Composite annak ellenére jár egy-két pont mínuszban, hogy nyitás előtt egy órával még fél százalék pluszt is mutattak a határidős jegyzések.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK