Háromnegyed öt előtt az euró egysége 268,40, a dolláré 188,60, a svájci franké pedig 220 forint 20 fillér volt, az euró 1,4228 dolláron állt.

Az euró a tegnapi veszteségeket követően erősödött az amerikai devizához képest, miután a piac kedvezően értékelte Görögország megszorítási törekvéseit. Eközben az eurózónából és az USA-ból vegyes makroadatok érkeztek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!