Hiába a jó hírek esik az OTP

Az amerikai és az ázsiai tőzsdék hanyatlását követve mínuszban kezdett a BUX péntek reggel.
NAPI, 2010. június 25. péntek, 09:08
Fotó:

Az OTP számára kedvező hírek érkeztek a bankadó kapcsán, ennek ellenére a részvény árfolyama 0,7 százalékkal 5068 forintra esett vissza a nyitásban. Az előző nap emelkedő Richter 1,1 százalékot esett, így 41 800 forintot ért.

A Mol 0,1 százalékkal 18 700 forintra hullott vissza, míg a Magyar Telekom 0,3 százalékkal 643 forinton állt pár perccel a nyitás után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK