Hiába a zuhanás, nem olcsóak a magyar részvények

A hazai tőzsde az elmúlt hetek zuhanása után is inkább drágának mondható a korábbi végek értékeltségi szintjéhez hasonlítva, igaz, a régió többi piacán is kevés a kihagyhatatlan vétel.
NAPI, 2010. június 29. kedd, 05:30
Fotó:

A régiós piacok többsége továbbra is hűen követi a nemzetközi trendeket, azonban egyes tőzsdék üdítő kivételnek számítanak és a borongós hangulat ellenére is képesek a történelmi csúcsok közelében mozogni. Az elmúlt időszak jelentős árfolyamváltozásait követően érdemes megvizsgálni az egyes piacok relatív értékeltségi szintjeit, elhelyezve a kapott értékeket a historikus adatsorba.

Részletek a Napi Gazdaság mai számában

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK