A chip az újonnan piacra dobott második generációs Core processzorok támogatását szolgálta volna, az így kieső bevétel a társaság előzetes becslései alapján elérheti a 300 millió dollárt - írta a Marketwatch.

A z Intel 2 százalékponttal módosította lefelé bruttó nyereségkulcs várakozását, ám egyúttal - az Infineon vezeték nélküli üzletágának lebonyolított felvásárlása kapcsán - éves árbevételvárakozását 11,7 milliárd plusz/mínusz 400 millió dollárra emelte a korábbi 11,5 milliárd plusz/mínusz 400 millióról.


A bejelentésre ettől függetlenül 1,3 százalékkal esett az Intel részvényeinek árfolyama.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!