A távol-keleti indexek közül a japán Nikkei 0,2, a dél-koreai Kospi 1,3 százalékot esett, miközben az ausztrál S&P ASX 200 0,8 százalékkal került feljebb. A kínai Shanghai Composite jelenleg 0,4 százalékos emelkedést mutat.

Kiemelkedõ makroadat nem érkezett az ázsiai térségbõl, a vállalati hírek közül pedig kiemelkedett a Canon, mely 5,4 százalékot emelkedettazok után, hogy a társaság bejelentette saját részvény visszavásárlási tervét. Összességében a pénzügyi szektor fellélegzett, miközben az autógyártóknak az erõs jen miatt ma sem ment az emelkedés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!