Az Államadósság Kezelő Központ által meghirdetett negyvenmilliárdos mennyiségre közel 230 milliárd forintnyi ajánlattal válaszoltak az elsődleges forgalmazók, amiből ötvenmilliárdnyit fogadott el az intézmény. A közel hatszoros lefedettség együtt járt az átlaghozam csökkenésével, az 5,91 százalékos érték a hétfői másodpiaci benchmarkot 16 bázisponttal múlta alul.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!